Nazovi Nas

+385 23 360 607

31.ulica 2, 23235 Zukve, Vrsi

[:hr]PEBBLE BOUNCE[:]

[:hr]24.06. nedjelja Vrsi-Mulo – Nešto novo, nešto drugačije u Vrsima. Dođite i Zabavite se!!

Cijeli događaj je i HUMANITARNOG karaktera. Posjet je BESPLATAN!

Za sudjelovanje u igrama potrebno je kupiti nagradni listić. Nagradni listić će se moći kupiti u BOUNCE šatoru po promotivnoj cijeni od 20 kn. Niste obavezni niti kupiti listić niti igrati igre!

Sav iznos prikupljen od nagradnih listića, umanjen za pripadajuće poreze i javna davanja, biti će doniran dječjem vrtiću “Vrška vila” Vrsi.

Sve sponzorske nagrade koje se prikupe, a ne osvoje se u igrama toga dana, biti će također podijeljene na kraju dana sretnim dobitnicima na izvlačenju. Kunska protuvrijednost nagrada je u rasponu od 50 – 1000kn.

Prvih 30 koji kupe nagradni listić te zaigraju igru ˝PEBBLE BOUNCE˝ SIGURNO dobivaju OTP mini poklon paket.

Broj igrača i nagrada je ograničen pa će se i „Pebble Bounce Arena“ mijenjati tokom dana.

Nagradni listić OBAVEZNO čuvati tokom cijelog dana jer u protivnom organizatori neće biti u mogućnosti isporučiti nagradu ukoliko vas izvuku. Isti možete ostaviti nekom da preuzme nagradu umjesto vas jer se neće uzimati osobni podatci, tako da svatko može preuzeti nagradu ukoliko posjeduje broj koji se izvuče.

Nadamo se da ćete svojom prisutnošću uveličati ovaj događaj i da ćete se dobro zabaviti na posve jedinstven i drugačiji način, te prošetati kroz predivno mjesto Vrsi i upoznati tamošnje novouređene plaže, restorane, lokale i dobro se opustiti, zabaviti i naravno okupati.

Djeca će imati svoj mali BESPLATNI kutak za zabavu!

Voditelj: Elvis Radio 057

Glazba: Groowe Masters

U slučaju lošeg vremena događaj se održava sljedeći dan.

Više o svemu pročitajte na službenoj web stranici Pebble Bounce i na službenoj Facebook stranici.[:]

Skip to content