Nazovi Nas

+385 23 360 607

31.ulica 2, 23235 Zukve, Vrsi

Aktivni odmor

Turističko mjesto Vrsi vam može ponuditi isključivo privatni smještaj. Ukoliko ste ljubitelj obiteljskog mirnoga odmora, želite uživati u gostoljubivosti vašeg domaćina i njegovoj želji sa vam u svakom pogledu uljepša  boravak Vrsi su idealna destinacija za Vas.

Uvjereni smo da ćete u bogatoj ponudi apartmana, soba pa i kuća za odmor naći smještaj koji će zadovoljiti sve vaše želje. Naši domaćini nude kvalitetan smještaj uglavnom na razini 3 zvjezdice. Vaše je samo da odaberete želite li se smjestiti bliže ili dalje same plaže.

A ukoliko ste privrženi kampiranju možete odabrati jedan od naših kampova.


Aktivni odmor                                                 

Ako ste ljubitelj jedrenja ili jedrenja na dasci u Vrsima ćete pronaći izvanredne uvjete za taj sport jer tokom ljetnih mjeseci svakodnevno puše maestral, koji će vam omogućiti da ostvarite svoje želje.
U centru Vrsi vam je na raspolaganju teren za mali nogomet i košarku.

Avanturistima je u Vrsima na raspolaganju unajmljivanje buggya i vožnja po brdskim stazama uz stručno vodstvo.


Izleti

Da biste upotpunili vaš doživljaj boravka na našem području obavezno posjetite naše nacionalne parkove i parkove prirode. Ukoliko se odlučite posjetiti Vrsi boraviti ćete u mjestu koje je u blizini čak 4 najljepša hrvatska nacionalna parka i 2 parka prirode.

Nacionalni park PLITVIČKA JEZERA je najstariji,najpoznatiji i najljepši hrvatski nacionalni park, što potvrđuje i činjenica da je uvršten i na UNESCO-vu listu svjetske prirodne baštine. Očarati će vas jedinstvena ljepota 16 stepenasto poredanih manjih i većih jezera povezanih slapovima, zanimljiva zajednica šume bukve i jele u prašumskom stadiju, 50 vrsta orhideja, 321 vrsta leptira i mnoge druge biljne i životinjske zajednice.

Moguće aktivnosti u parku su pješačenje, planinarenje, vožnja električnim brodom i vlakom, fotografiranje, vožnja biciklom, skijanje, veslanje.

www.np-plitvicka-jezera.hr


Nacionalni park PAKLENICA vam pruža jedinstven doživljaj hrvatske planine Velebit vodeći vas kroz svoje kanjone, 150km duge pješačke staze i puteve. NP Paklenica se smatra i najznačajnijim hrvatskim penjačkim centrom. Na relativno malom području susreće se iznimno bogatstvo geomorfoloških pojava i oblika, raznolik biljni i životinjski svijet, atraktivni krajolici i netaknuta priroda.

Moguće aktivnosti u parku su planinarenje, slobodno penjanje, trekking, vožnja biciklom, promatranje ptica, posjet speleološkim objektima.

www.paklenica.hr


Nacionalni park KORNATI je najgušća otočna skupina u Sredozemnom moru od ukupno 89 otoka, otočića i hridi. Kornatske krune(litice na vanjskom otočnom nizu)  koje se izdižu iz morskog plavetnila očarati će vas svojom ljepotom. Otoci su uglavnom pokriveni vegetacijom kamenjarskih pašnjaka koji daju Kornatima posebnu pejzažnu privlačnost, a podmorje ovoga parka u biološkom pogledu smatra se jednim od najvrijednijih u Jadranu.

Moguće aktivnosti u parku su pješačenje, krstarenje, rekreativni ribolov, autonomno ronjenje, snimanje podvodnog svijeta, fotografiranje.

www.kornati.hr


Nacionalni park KRKA dobio je naziv po rijeci Krki, krškoj ljepotici koja u svom toku gradi sedam izuzetno slikovitih sedrenih slapišta, između kojih je i prekrasni Skradinski buk najviše slapište u Sredozemlju (46m). Osim očaravajuće ljepote slapova, osvojiti će vas i otočić Visovac obgrljen jezerom, na kojem se nalazi franjevački samostan i crkva Gospe od Milosti. Biološku raznolikost NP Krka čine mediteranske i submediteranske biljne i životinjske zajednice čijoj vrijednosti pridonosi i veći broj endemičnih vrsta.

Moguće aktivnosti u parku su pješačenje, planinarenje, vožnja brodom, vožnja biciklom, fotografiranje, snimanje, rekreativni ribolov, sudjelovanje u starim zanatima (tkanje, kovačija).

www.npkrka.hr


Park prirode VRANSKO JEZERO je najveće prirodno jezero u Hrvatskoj smješteno u blizini grada Biograda. Jedan dio ovog jezera zbog bogatstva ptičjeg svijeta (ptica močvarica) proglašen je posebnim ornitološkim rezervatom, te je uvršten na Popis važnih ornitoloških područja Europe. Biološku vrijednost parku daje i bogatstvo riba. Park prirode Vransko jezero obiluje i kulturno-povijesnim znamenitostima od kojih možemo istaknuti stari benediktinski, kasnije templarski samostan iz 10. st.

Moguće aktivnosti u parku su pješačenje, vožnja biciklom, športski ribolov, promatranje ptica, vožnja brodom.

www.vransko-jezero.hr


Park prirode TELAŠĆICA čine tri temeljna fenomena: zaljev Telašćica sa obalom razvedenom u dužini od 69 km unutar kojeg se nalazi 5 otočića, jedna hrid te 25 manjih uvala, dugootočki strmac koji se uzdiže i do 160 m nad morem, a u more okomito spušta do 85 m dubine, te slano otočko jezero Mir sa ljekovitim svojstvima koje se smjestilo u uskom dijelu kopna između zaljeva Telašćice i otvorenog mora. Telašćica je najljepša i najveća jadranska uvala koju posjećuju brojni nautičari.

Moguće aktivnosti u parku su krstarenje, pješačenje, vožnja biciklom, sportovi i rekreacija na vodi, autonomno ronjenje, rekreativni ribolov, fotografiranje.

www.telascica.hr

 

Skip to content