Nazovi Nas

+385 23 360 607

31.ulica 2, 23235 Zukve, Vrsi

Plaže

Vrsi krasi obala duga 34km, koja obiluje pješčanim, šljunčanim i stjenovitim prirodnim plažama. Pronađite svoju idealnu plažu, u Vrsima ćete zasigurno uživati u onoj ispunjava vaše želje.

Plaža Duboka draga

Prekrasna kamenita plaža, dostupna automobilom a samo 10 minuta hodom udaljena od centra Vrsi. Bajkovita uvala uvučena duboko u stijene,  iz koji se pruža prekrasan pogled na Velebit, a krasi je kristalno čisto more. Na plaži se nalazi beach bar za osvježenje u vrućim ljetnim danima.

Plaža Ričina

Idilična plaža, živahna i prikladna za cijelu obitelj. Pješčana plaža sa plitkim morem savršeno je mjesto za uživanje, posebice za najmlađe. Na plaži se nalaze dva beach bara te je dostupan najam ležaljki, suncobrana i pedalina.

Plaža Mulo

Mulo je jedna od iznimnih urbanih plaža na kojoj možete uživati u teretani na otvorenom. Dokazali smo da se može uživati kraj mora, dobiti dobar ten i vježbati u isto vrijeme. Uz plažu se proteže šetnica pored glavne prometnice sa velikom ponudom ugostiteljskih objekata. Na samoj plaži je dostupan najam suncobrana i ležaljki a zabava je moguća i u aquaparku. Dodatnu čar pruža i mul “riva” na kojoj se često može kupiti svježa riba.

Plaža Kukinica

Na maloj udaljenosti od Duboke Drage nalazi se Kukinica koja predstavlja pravu raskoš prirodne ljepote i mjesto za bijeg iz stvarnosti. Mala uvala koja je dostupna isključivo pješice ili morskim putem jamči vam kristalno čisto more u neopisivom spoju kamena i plavetnila.  Ako ste avanturističkog duha pronađite put do Kukinice i uživajte u netaknutoj prirodi.

Plaža Ljaljkovača

Ovo je jedno od najljepših mjesta za plivanje i odmaranje u bajkovitoj prirodi. Svojom čudesnom ljepotom Ljaljkovača opčinjava ljude koji vole prirodu. Dostupna je automobilom a pruža vam neopisiv užitak u pogledu na svaki kamen u moru koji dotaknete.

Plaža Punta Velebit

Na zapadnom dijelu Vrsi-Mula, smjestila se Punta Velebit koja je također i poluotok. Sastoji se od nenaseljene borove šume u dužini tri kilometra i širini jedan i pol kilometar. Cijelo područje je idealno za potražiti osamu. Ako se stvarno želite opustiti i pobjeći od gužve urbanih plaža, Punta Velebit s borovom šumom, vaše je najbliže i savršeno utočište.

Plaža Zečevo

Otočić Zečevo je savršeno mjesto za bijeg od svakodnevnice zbog savršenog mira i ljepote prirode. Tijekom plime, prolaz Prizda se napuni morem što čini Zečevo otokom, a tijekom oseke prelazi u poluotok. Iznimno zanimljivo mjesto s dubokim povijesnim tragovima.

Plaža Zukve

U Zukvama se pješčano-šljunčana plaža spaja sa urbanom betonskom plažom. Na djelu plaže ispod ranokršćanske crkvice Sv. Jakova iz 11\12 stoljeća dostupan je najam ležaljki, suncobrana i pedalina, te osvježenje u beach baru. Betonski dio plaže proteže se uzduž vikend naselja Vrsi-Zukve u kojem je dostupa i turističko informativni centar.

Skip to content